M Track Day #8, 02.12.2007 (niedziela), lotnisko Ulez/Ryki
Re: M Track Day #8, 02.12.2007 (niedziela), lotnisko Ulez/Ryki
aaaaaa kumpel chcialby poleciec E90 i drugi drifter 330Ci.........wszystkie auta z pod znaku BMW wiec jak? moze da sie wpisac ich na liste ........330 mial M5 E39 

Tylko TYLNY NAPED ......... to jest wlasnie to co Tygrysy kochaja najbardziej!!!
Co prawda formalnie organizatorem jest mateush a nie ja ale były takie wnioski w przeszłości i ogólnie to fajnie ze jest dużo chętnych ale to jest M Day a nie BMW Day.Tygrysio pisze:aaaaaa kumpel chcialby poleciec E90 i drugi drifter 330Ci.........wszystkie auta z pod znaku BMW wiec jak? moze da sie wpisac ich na liste ........330 mial M5 E39
17.01.11
Pablo ma racje.
Obecna lista jest otwarta tylko dla ///M.
Obecna lista jest otwarta tylko dla ///M.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Ja lece na zimowkach, ale biore letnieTygrysio pisze:Panowie ktos jedzie na zimowkach![]()
czy LANS przez caly rok?

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Ja dokładnie jak bombel, ale jak będzie śnieg albo lód to nie będę zmieniał.Bombel pisze:Ja lece na zimowkach, ale biore letnieTygrysio pisze:Panowie ktos jedzie na zimowkach![]()
czy LANS przez caly rok?
Lepiej chyba jednak zmienić tak czy inaczej 

Warszawa jak zwykle na Shellu na Ostrobramskiej się zbiera?
Kto skąd jedzie?
Kto skąd jedzie?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Ja z Wwa na 99%
Re: M Track Day #8, 02.12.2007 (niedziela), lotnisko Ulez/Ry
Sory ale z tego co się orientuje to wynajęcie tego lotniska kosztuje 1500zł. Więc przy aktualnej liczbie uczestników wychodzi 125. Nie to żeby mi 25zł robiło różnice, ale informacja że koszt wynajęcia lotniska kosztuje tyle i tyle, a ile płaci każdy z osobna zależy od liczby uczestników, moim zdaniem była by lepsza.mateush pisze:- koszt 150pln/kierowca
Ostatnio na liscie bylo 16 osob chetnych a jezdzilismy w 8, bo polowa nie przyjechala... Zreszta jak cos zostanie to Mateush zawsze jakies tam drobiazgi potrzebne zakupi, w czym jest specjalistakostek_ja pisze:Sory ale z tego co się orientuje to wynajęcie tego lotniska kosztuje 1500zł. Więc przy aktualnej liczbie uczestników wychodzi 125. Nie to żeby mi 25zł robiło różnice, ale informacja że koszt wynajęcia lotniska kosztuje tyle i tyle, a ile płaci każdy z osobna zależy od liczby uczestników, moim zdaniem była by lepsza.

Liczba uczestnikow nigdy nie jest aktualnakostek_ja pisze:Sory ale z tego co się orientuje to wynajęcie tego lotniska kosztuje 1500zł. Więc przy aktualnej liczbie uczestników wychodzi 125. Nie to żeby mi 25zł robiło różnice, ale informacja że koszt wynajęcia lotniska kosztuje tyle i tyle, a ile płaci każdy z osobna zależy od liczby uczestników, moim zdaniem była by lepsza.mateush pisze:- koszt 150pln/kierowca

Za pieniadze ktore zostaja zawsze cos kupuje, albo oddaje sobie za to co juz kupilem. Ja na tym nie zarabiam, forum jest non-profit.
Mozna powiedziec ze to sa warunki uczestnictwa w spotkaniu, wpisujac sie na liste godzisz sie na nie.
Sorki, ale nie dawałoby mi to spokoju. Dobrze wiedzieć że jest ok.mateush pisze:Liczba uczestnikow nigdy nie jest aktualnakostek_ja pisze:Sory ale z tego co się orientuje to wynajęcie tego lotniska kosztuje 1500zł. Więc przy aktualnej liczbie uczestników wychodzi 125. Nie to żeby mi 25zł robiło różnice, ale informacja że koszt wynajęcia lotniska kosztuje tyle i tyle, a ile płaci każdy z osobna zależy od liczby uczestników, moim zdaniem była by lepsza.mateush pisze:- koszt 150pln/kierowca![]()
Za pieniadze ktore zostaja zawsze cos kupuje, albo oddaje sobie za to co juz kupilem. Ja na tym nie zarabiam, forum jest non-profit.
Mozna powiedziec ze to sa warunki uczestnictwa w spotkaniu, wpisujac sie na liste godzisz sie na nie.

Ja jadę z Józefowa. Więc na Ostrobramską mogę zajechać. A o której, tak mniej więcej??Marcin_Os pisze:Warszawa jak zwykle na Shellu na Ostrobramskiej się zbiera?
Kto skąd jedzie?
Godzina spotkania jak zawsze bedzie podana w tym temacie odpowiednio wczesniej.
Prawodpodobnie tym razem, ze wzgledu na to ze wczesniej sie sciemnia i trzeba byc bardzo wczesnie na lotnisku podzielimy sie na 2 grupy: pierwsza, ta ktora ma slupki i chce miec wplyw na ksztalt trasy i druga, ktora chce przyjechac "na gotowe" ok 1,5h pozniej.
Jak napisalem wczesniej, wszystko bedzie w tym temacie wyrazne napisane.
Prawodpodobnie tym razem, ze wzgledu na to ze wczesniej sie sciemnia i trzeba byc bardzo wczesnie na lotnisku podzielimy sie na 2 grupy: pierwsza, ta ktora ma slupki i chce miec wplyw na ksztalt trasy i druga, ktora chce przyjechac "na gotowe" ok 1,5h pozniej.
Jak napisalem wczesniej, wszystko bedzie w tym temacie wyrazne napisane.
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
no niestety, u nas na zmiane pada snieg i deszcz a w dodatku mroz delikatny ok -3 -4 wiec bez tych zimowek ryzykowac nie bede... czekam spokojnie do wiosny... :[
moze kiedy na zimowy mtd wybiore sie zwyklym samochodem popatrzec, porobic foty
moze kiedy na zimowy mtd wybiore sie zwyklym samochodem popatrzec, porobic foty